Domov       
AkcijeSlike na zalogiNovosti
KVALITETNA, ROČNO IZDELANA OLJA NA PLATNU PO IZJEMNIH CENAH
Ambientalne slike
Cezanne
Da Vinci
Decor Art
Degas
Gauguin
Gris
Klimt
Manet
Marc
Michelangelo
Modigliani
Monet
Pissarro
Rembrandt
Renoir
Rubens
Sisley
Van Gogh
Naši umetniki vam motiv s fotografije ročno naslikajo na platno
Video: O ročno izdelanih slikah - olje na platno

Vse naše slike so 100% ročno naslikane. Poglejte si video, ki prikazuje postopek izdelave naših slik. Na njem se boste na kratko spoznali s postopkom izdelave DecorArtovih oljnih slik na platnu, ki jo lahko v grobem razdelimo na pet faz:

  1. Skiciranje s svinčnikom: natančna skica omogoča pravilno velikost in pozicijo objektov ter prave proporce slike.
  2. Grobi barvni nanos z debelimi čopiči: z osnovno plastjo oljne barve se določijo osnovni barvni toni slike. Po tej fazi slikarji ponavadi počakajo nekaj dni, da se barve posušijo, preden nadaljujejo z delom.
  3. Slikanje natančnejših kontur z uporabo tanjših čopičev ter širše palete barv. Po tej fazi slika že dobi približni končni izgled.
  4. Četrta faza, pri kateri pridejo do veljave vse slikarjeve sposobnosti, je ključna. Umetnik mora biti izjemno usposobljen, da zna uporabiti pravilno tehniko slikanja (način slikanja, pravilen izbor barv in čopiča, pravilen nanos barvnih odtenkov, ...). V tej fazi se do konca izdelajo vsi detajli, senčenja, kontrasti in poudarki.
  5. V zadnji fazi umetnik še enkrat preveri in po potrebi popravi oziroma dopolni bistvene lastnosti, ki karakterizirajo sliko: figuro, obraz, osrednje elemente oziroma objekte in podobno.

Z nakupom ročno izdelanega olja na platnu iz galerije DecorArt™ torej dobite pravo umetniško delo. Vsaka slika, pa četudi gre za delo, ki ga navdihuje umetnina znanega slikarskega mojstra, ima svoj značaj in strukturo ter sebi lastne poteze čopiča. Nobena tiskana reprodukcija ne more pričarati vzdušja in občutkov, ki jih daje ročno naslikano olje na platnu nadarjenega in izurjenega slikarja. Ker so vse slike narejene ročno in je vsaka slika zase unikat, se naročena slika v določenih detajlih in barvnih odtenkih lahko razlikuje od fotografije na naši spletni stran. Še en dokaz, da boste z ročno izdelano sliko galerije DecorArt™ dobili enkraten in neponovljiv izdelek. Ročno izdelana slika na platnu galerije DecorArt™ je umetnina z občutki in lepoto originala!

Naše slike torej niso enostavna kopija ena druge. Pri ročni izdelavi slik ne gre za kopiranje, ampak za poustvarjanje. Slikarji  se trudijo, da bi pri slikanju uporabili barve, poteze in misli, ki kar najbolj pristno odražajo stanje in občutke velikega slikarja, ki jih je imel ob nastanku slike. Želijo čimbolj verno poustvariti umetniško delo, ki mu v času slikanja služi kot vzor. Toda slikarji so umetniki in ne obrtniki. Vsak ima svoj pogled na velikega umetnika in njegove umetnine, ki jih slika, vsak nekoliko drugače interpretira sliko, ki jo poustvarja in drugače čuti do mojstra slikarja, čigar umetnino želi poustvariti. In vsak ima svoj stil. Vse to se odraža na sliki, ki jo dobite iz naše galerije. Ne glede na to, da vsi naši slikarji slikajo po istem originalu, po postopku, ki je izjemno podoben originalnemu, je vsaka slika nekoliko drugačna. Tako kot vsak pianist nekoliko drugače zaigra npr. Chopinovo sonato, čeprav imajo vsi pred seboj povsem identične notne zapise.

 

KONTAKT
Niste našli nič primernega?
Imate posebne želje ali pričakovanja? Želite barve, stil, avtorja ali dimenzijo slike, ki jih v naši ponudbi niste našli? V spletni prodajalni DecorArt znamo prisluhniti vašim željam!
Pišite nam
DARILNI BON
Bi radi obdarili svoje najbližje, prijatelja ali poslovnega partnerja? Kupujete za nekoga drugega, pa ne veste kakšno sliko bi izbrali? Pošljite mu DecorArtov darilni bon! Z nakupom dobite po pošti darilni bon, ki ga boste lahko podarili. Prejemnik ga bo unovčil ob nakupu izdelka iz naše trgovine.
Naročite darilni bon
E-NOVICE
Našo ponudbo slik in okvirov stalno širimo in jo dopolnjujemo z različnimi
cenovnimi ugodnostmi. Če želite, vas lahko o novostih in popustih v naši galeriji redno obveščamo na vaš e-mail, kamor vam bomo občasno pošiljali tudi zanimivosti iz življenja znanih slikarjev ter uporabne nasvete v zvezi z izbiro slik in okvirov.
Vaš email
Potrdi
OKVIRI
Vse slike, ki jih kupite v spletni trgovini DecorArt, vam po želji tudi uokvirimo.
Kakšen okvir izbrati?
PARTNERJI
Hughes Design
Okviri V
Lesnina d.d.
Revija Hiše
NETKO 2006: Decor Art, najboljša spletna trgovina!
Finance: DecorArt - ustvarjalna trgovina
Okviri IN
IzaQ - Inštitut za kvaliteto življenja
Odstop od naročila / pogodbe
Splošni in prodajni pogoji