Domov       
AkcijeSlike na zalogiNovosti
KVALITETNA, ROČNO IZDELANA OLJA NA PLATNU PO IZJEMNIH CENAH
Ambientalne slike
Cezanne
Da Vinci
Decor Art
Degas
Gauguin
Gris
Klimt
Manet
Marc
Michelangelo
Modigliani
Monet
Pissarro
Rembrandt
Renoir
Rubens
Sisley
Van Gogh
Naši umetniki vam motiv s fotografije ročno naslikajo na platno
Umetnino mora videti in doživeti čimveč ljudi

Vse naše slike so 100% ročno naslikane. Poglejte si VIDEO POSNETEK, ki prikazuje postopek izdelave naših slik, in se prepričajte. 

Zakaj kupiti sliko iz galerije Decor Art?

1. Naši slikarji so res dobri!
Vse slike DecorArt so izključno rezultat ročnega dela. Računalniška reprodukcija ni vključena v nobeno fazo nastajanja posamezne slike. Naši slikarji so talentirani, ustrezno usposobljeni in slikajo z veseljem in strastjo. Vsaka naša slika ima značaj, strukturo in poteze čopiča, ki so lastne samo njej. Ker so vse slike narejene ročno, je vsaka slika zase unikat.

2. Slika iz galerije Decor Art pomeni izvrsten nakup!
V naši galeriji stavimo na slogan: "Kvaliteten izdelek po najboljši ceni". Z gotovostjo trdimo, da tako kvalitetnih slik v tehniki olje na platno po tako dobrih cenah ne boste našli nikjer v Sloveniji.  Res je, da se na našem trgu najdejo tudi za nekaj eurov cenejše slike, vendar te slike ne dosegajo kvalitetnega nivoja slik galerije Decor Art. Po drugi strani pa vsi vemo, da so cene primerljivih slik v klasičnih galerijah  najmanj tri do štiri krat dražje kot pri nas.

3. Pri Decor Artu skrbimo za kvaliteto slik in zadovoljstvo kupcev
Vsako sliko strokovno pregledamo in jo zavrnemo, če ne ustreza našim visokim standardom. Ker ima pri nas zadnjo besedo stranka, lahko vsak naš kupec v 21. dneh vrne sliko, če mu iz katerega koli razloga ne bi bila všeč. V takšnem primeru stranka seveda dobi povrnjeno celotno kupnino.

4. Naše slike so resnično dobre. So kot originali. Zares. Naši umetniki slikajo tako dobro, da moramo včasih kateri od naših strank razlagati, da ne gre za računalniško reprodukcijo, temveč res za pristno ročno delo.  Mnogokrat je kupcu šele ob primerjavi fotografij originala in slike naših slikarjev jasno, da gre za izvrstno, ročno naslikano poustvaritev originalne umetnine. Šele, ko smo pozorni na drobne detajle, v katerih se original in slika naših slikarjev razlikujeta, je jasno, kako dobri so naši slikarji. Zato je vsaka skrb odveč: z naročilom slike v galeriji DecorArt boste dobili izvrstno naslikano ročno delo.

KONTAKT
Niste našli nič primernega?
Imate posebne želje ali pričakovanja? Želite barve, stil, avtorja ali dimenzijo slike, ki jih v naši ponudbi niste našli? V spletni prodajalni DecorArt znamo prisluhniti vašim željam!
Pišite nam
DARILNI BON
Bi radi obdarili svoje najbližje, prijatelja ali poslovnega partnerja? Kupujete za nekoga drugega, pa ne veste kakšno sliko bi izbrali? Pošljite mu DecorArtov darilni bon! Z nakupom dobite po pošti darilni bon, ki ga boste lahko podarili. Prejemnik ga bo unovčil ob nakupu izdelka iz naše trgovine.
Naročite darilni bon
E-NOVICE
Našo ponudbo slik in okvirov stalno širimo in jo dopolnjujemo z različnimi
cenovnimi ugodnostmi. Če želite, vas lahko o novostih in popustih v naši galeriji redno obveščamo na vaš e-mail, kamor vam bomo občasno pošiljali tudi zanimivosti iz življenja znanih slikarjev ter uporabne nasvete v zvezi z izbiro slik in okvirov.
Vaš email
Potrdi
OKVIRI
Vse slike, ki jih kupite v spletni trgovini DecorArt, vam po želji tudi uokvirimo.
Kakšen okvir izbrati?
PARTNERJI
Hughes Design
Okviri V
Lesnina d.d.
Revija Hiše
NETKO 2006: Decor Art, najboljša spletna trgovina!
Finance: DecorArt - ustvarjalna trgovina
DecorArtov razstavni prostor v Ljubljani
Okviri IN
IzaQ - Inštitut za kvaliteto življenja
Odstop od naročila / pogodbe
Splošni in prodajni pogoji